Малиновий чай
Приготування:
Малину пом’яти виделкою, з’єднати зі спеціями, залити окропом, настояти, остудити і готово.
Овочі запечені в духовці
Для соусу:
Приготування:
Овочі і гриби помити. Лук очистити від шкірки; видалити серцевину і насіння з перцю. Нарізати всі овочі і гриби кубиками однакового розміру.
З’єднати всі інгредієнти для соусу, полити отриманою сумішшю овочі і добре перемішати. Перекласти у форму і запікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 40 хвилин, до готовності овочів.
Козинаки
Приготування:
Горіхів можна брати менше. Насіння і горіхи скласти в блендер і подрібнити. Перекласти суміш у велику миску і додати мед. Все добре перемішати, додати спеції і розподілити по пергаменту. Поставити в холодильник на ніч. Вранці дістати, нарізати на шматочки.
Кабачкове соте
Приготування:
Картоплю і моркву очистити. Нарізати кубиками. Скласти на сковороду, тушкувати під кришкою на середньому вогні 10 хвилин. Нарізати кабачки кубиками. Додати до овочів. Гасити ще 5-7 хвилин. Додати квасолю. Посолити, додати спеції. Зняти з вогню. Додати подрібнену зелень, арахіс.
Медово-гірчична заправка
Для будь-яких салатів
На кілька порцій:
Приготування:
Додаємо сік з лимона. Додаємо гірчицю, мед і прянощі і розмішуємо їх до однорідної маси. Потім – вливаємо олію і збиваємо виделкою або вінчиком до однорідної маси.
Зберігати в холодильнику до 2-х днів.
Салат з обсмаженими баклажанами
Приготування:
Баклажан нарізаємо невеликими кубиками і обсмажуємо на оливковій олії до готовності. Вимикаємо плиту та залишаємо остигати.
Кунжут краще злегка підсушити на сухій сковороді, щоб розкрився аромат, не довше.
Перець помити, порізати на чверть кільця. Часник порізати на кружечки. Базилік рвемо руками на великі шматки.
У мисці змішуємо баклажани, перець, базилік, часник. Поливаємо оливковою олією, видавлюємо сік лимона, солимо, перчимо і все добре перемішуємо. Насипаємо в піалу і зверху посипаємо кунжутом.
Кокосові панкейки
У мисці середніх розмірів, змішайте яйця, кефір, ванілін, масло і мед.
В окремій мисці кокосове борошно і соду. Додайте мокру суміш до сухої і змішайте їх. Дайте суміші загуснути.
Викладати невеликий ложкою на розігріту сковороду з оливковою олією.
Смажте 1-2 хвилини на слабкому вогні, поки оладок не стане золотистим. Переверніть його і смажте ще коло хвилини
Подавати з ягідним пюре
Салат з печінкою тріски
Приготування:
Виловите печінку тріски з масла і перекладіть в миску.
Відваріть яйця, помістіть їх в холодну воду і очистіть
Пір’я зеленої цибулі помити, висушити і дрібно нарізати.
У салатницю викласти печінку тріски, розім’яту вилкою, і яйця, розрізані на 4 частини.
Нарізати кубиками огірок, перець, смішать з салатом.
Посипати салат зеленою цибулею.
У наших розсилках — поради щодо тренувань, догляду за здоров’ям і красою. Приємні сюрпризи та безліч корисного контенту!
Коментарі покищо відсутні
Для даної сторінки обговорення закритіsdfsf