Тушкована капуста зі спаржею і волоським горіхом
Приготування:
Капусту нашаткувати, цибулю дрібно нарізати, моркву натерти. На оливковій олії або топленому вершковому маслі підсмажити цибулю до м’якості, додати моркву, капусту і спаржу, тушкувати під кришкою на повільному вогні хвилин 15. Додати томати і спеції. Через 5 хвилин вимкнути і додати насіння. Страва готова!
Рулетики з перцю з печінкою
Приготування:
Печінку добре промити, порізати на великі брусочки, протушкувати зі спеціями під кришкою на повільному вогні, підливаючи воду.
У перці дістати серцевину. Не різати. Покласти на пергамент і запекти в духовці в цілому вигляді до м’якості. Можна також підливати воду на деко.
Дістати перці з духовки і до повного охолодження порізати на смужки і очистити від плівочок. Плівки повинні добре відходити.
Берете смужку, кладете всередину брусочек печінки і завертаєте в рулетик. Можна скріпити шпажкою або зубочисткою.
Омлет з кольорової капусти
Приготування:
Кольорову капусту відварити в окропі 2 хвилини або на пару 5 хвилин. Подрібнити в блендері. З’єднати з яйцями, борошном, сіллю і зеленню. Викласти суцільним млинцем на сковороду, накрити кришкою, тушкувати на середньому вогні 3 хвилини. Перевернути і довести до готовності. Зняти з вогню. Готово.
Рагу овочеве з броколі
Приготування:
Броколі порізати на суцвіття, почистити картоплю, нарізати кубиками.
У сотейник або сковороду налити 2 ст.л оливкової олії, додати картоплю і броколі. Трохи потім під кришкою на слабкому вогні і додати горошок. Посолити за смаком. Томити під кришкою ще хвилин 10. Додати спеції за смаком: куркума, кардамон, карі та насіння. Через 5 хвилин зняти з плити. Страва готова.
Зверху посипати порізаною свіжою зеленню.
Салат з буряка зі смаженим арахісом
Приготування:
Дрібно натираємо буряк. Капусту ріжемо дрібно і розминаємо руками, щоб пустила сік.
Заправку робимо з соєвого соусу з гірчицею, медом, корицею і оливкового маслом. Посипаємо арахісом. Готово.
Крем-суп гороховий
Приготування:
На ніч замочуємо горох. Вранці добре промиваємо.
Картоплю чистимо і нарізаємо середніми кубиками. Моркву чистимо і нарізаємо на 2-3 частини. Цибулину чистимо і розрізаємо навпіл, якщо маленька, то залишаємо цілою.
Горох варимо про напівготовності. Додаємо цибулю, картоплю, моркву. Варимо до готовності.
Додаємо сіль, спеції, пюріруем занурювальним блендером до крему. У тарілку додаємо зелень і оливкове масло.
Вівсяне печиво
Приготування:
Банан подрібнити виделкою. Змішати з ягодами, вівсянкою, насінням. Дістати насіння з лимона, подрібнити його за допомогою м’ясорубки або натерти на тертку цедру і вичавити сік, додати в вівсяно-фруктову суміш. Додати масло. Дуже добре вимішати тісто, поки воно стане липким і можна буде сформувати печиво. Сформувати печиво і випікати при 170 градусах до рум’яності.
«Плов» із кольорової капусти з куркумою
Приготування:
Кольорову капусту промити. Розібрати на суцвіття, натерти на крупній тертці в дрібну крихту.
Цибулю і часник нарізати на дрібні кубики. Обсмажити на рослинному маслі до золотого кольору. Додати крихту з цвітної капусти, куркуму, корицю.
Ретельно змішати. Накрити кришкою і тушкувати протягом 5 хв. Потім відкрити кришку, трохи підсушити капусту, додати сіль і червоний перець за смаком.
Викласти на блюдо, присипати зверху подрібненим гарбузовим насінням.
Соус «Песто» адаптація до марафону
Приготування:
Зелень ретельно подрібнюється в блендері з горіхами і рослинним маслом. Можна додати трохи води, якщо суміш занадто густа. Змішуємо з прянощами — і на стіл!
Песто і хумус подаються з довгими шматочками нарізаної морквини, стебловою селерою і буряком. Ними зачерпуємо і їмо. Або можна додати до салату / плову! Як завгодно — все одно смачно ДУЖЕ!
У наших розсилках — поради щодо тренувань, догляду за здоров’ям і красою. Приємні сюрпризи та безліч корисного контенту!
Коментарі покищо відсутні
Для даної сторінки обговорення закритіsdfsf