Передивившись свій звичний раціон харчування, можна не тільки позбавитись від зайвої ваги, але й значно покращити самопочуття. Вам не треба відмовлятись від улюблених продуктів й дотримуватись сурової дієти. Важливо лише правильно підбирати продукти та приготувати з них неймовірні страви.
Експерт проекту у напрямку «Правильне харчування» Ірина Гудим ділиться з вами цікавими рецептами, які просто приголомшать своїм смаком.
Суп гарбузовий
Что понадобится:
Складові:
Спосіб приготування:
Подавать тыквенный суп можно, украсив его зеленью петрушки.
Складові:
Спосіб приготування:
Відварюємо суцвіття броколі в підсоленій воді хвилин 5 (я люблю залишати трошки аль денте). Дрібно порізану цибулю обсмажити на олії, додаємо часник, також дрібно порізаний. Через пару хвилин посипаємо подрібненою петрушкою, додаємо перець та соєвий соус. Відварюємо круто яйця, нарізаємо (не дрібно) і додаємо разом з броколі на сковорідку, перемішуємо і вимикаємо вогонь.
Складові:
Спосіб приготування:
Смачного!
400 г сиру 0% в пачках
400 г сиру 5% в пачках
Потрібно з вечора загорнути в марлю сир, покласти на друшляк і в мисочку (але дно друшляка має не діставати дна мисочки). Зверху накриваємо перегорнутим блюдцем і на нього ставимо літрову банку з водою. Таким чином отримали гніт. Це дуже важливий крок. Ми позбуваємося надлишків вологи, а отже нам не потрібно буде багато борошна й манки. Такі сирники виходять дуже ніжними.
Змішати ці складники з сиром.
1 ч. л розпушувача
2-3 ст.л. манки перемеленої на кавомолці (щоб швидше вбирала вологу в тісті)Змішати й ці складники між собою, додати їх до тіста. Можливо вам знадобиться більше манки. Це може залежати від якості сиру. Орієнтуйтесь так. Ви повинні мати можливість набрати ложкою невелику кульку і сформувати її руками. Забагато манки зроблять сирники дуже забитими. Краще додавати потроху. Насипаємо на дощечку трохи цільнозернового борошна і формуємо сирники невисокими, щоб пропеклись.Вмикаємо середній вогонь. На пательню наливаємо зовсім трішечки олії (десь чайну ложку, не більше. можна навіть просто пензликом змастити). Обсмажуємо з двох боків сирники. Аромат буде в хаті ну дуже смачний!!! Подавати краще сирники з йогуртом та ягодами.
Складові:
Спосіб приготування:
Курячу печінку промити, порізати на порційні шматочки, просушити, злегка присолити, поперчити, бажано додати пряні трави (кріп, базилік, чабер).
Груші очистити від шкірки, видалити серцевину, розрізати на тонкі пласточки.
Печінку протушкувати, часточки груші запекти на сухій сковороді, все викласти на листя салату, злегка побризкати соєвим соусом.
Смачного!
У наших розсилках — поради щодо тренувань, догляду за здоров’ям і красою. Приємні сюрпризи та безліч корисного контенту!