Омлет з кольорової капусти
Приготування:
Кольорову капусту відварити в окропі 2 хвилини або на пару 5 хвилин. Подрібнити в блендері. З’єднати з яйцями, борошном, сіллю і зеленню. Викласти суцільним млинцем на сковороду, накрити кришкою, тушкувати на середньому вогні 3 хвилини. Перевернути і довести до готовності. Зняти з вогню. Готово.
Салат з нутом
Приготування:
Нут замочити на ніч. Вранці промити. Відварити до м’якості. Овочі нарізати. З’єднати з нутом.
Рулетики з перцю з печінкою
Приготування:
Печінку добре промити, порізати на великі брусочки, протушкувати зі спеціями під кришкою на повільному вогні, підливаючи воду.
У перці дістати серцевину. Не різати. Покласти на пергамент і запекти в духовці в цілому вигляді до м’якості. Можна також підливати воду на деко.
Дістати перці з духовки і до повного охолодження порізати на смужки і очистити від плівочок. Плівки повинні добре відходити.
Берете смужку, кладете всередину шматочок печінки і завертаєте в рулетик. Можна скріпити шпажкою або зубочисткою.
Салат з буряка зі смаженим арахісом
Приготування:
Дрібно натираємо буряк. Капусту ріжемо дрібно і розминаємо руками, щоб пустила сік.
Заправку робимо з соєвого соусу з гірчицею, медом, корицею і оливкового маслом. Посипаємо арахісом. Готово.
Соте з капусти з нутом
Приготування:
Дрібненько шаткуємо капусту. Дрібно ріжемо цибулю. Морквину чистимо і ріжемо кільцями або можна крупно натерти, як більше подобається.
Трохи тушкуємо цибулю і моркву на сковорідці з маслом до м’якості.
Додаємо капусту і Томім її під кришкою до м’якості.
Тепер додаємо всі спеції, перераховані вище. Солимо за смаком.
Розводимо томатну пасту в воді в рівних пропорціях.
Додаємо воду, заважаємо тушкуємо, поки рис не буде готовий (близько 15 хвилин) під закритою кришкою. За 5 хвилин до готовності додаємо нут і зелень.
Перемішуємо і готово!
У наших розсилках — поради щодо тренувань, догляду за здоров’ям і красою. Приємні сюрпризи та безліч корисного контенту!
Коментарі покищо відсутні
Для даної сторінки обговорення закритіsdfsf