Рецепти на 4 тиждень тренувань

День 22

Омлет з кольорової капусти

  • Кольорова капуста свіжа або заморожена — 300 г;
  • Яйця — 2 шт;
  • Борошно кукурудзяне 2 ст.л;
  • Сіль – щіпка;
  • Кріп або петрушка — 1/2 пучка;
  • Спеції – за смаком (я додаю куркуму і суміш овочів);
  • Масло для приготування.

Приготування:

Кольорову капусту відварити в окропі 2 хвилини або на пару 5 хвилин. Подрібнити в блендері. З’єднати з яйцями, борошном, сіллю і зеленню. Викласти суцільним млинцем на сковороду, накрити кришкою, тушкувати на середньому вогні 3 хвилини. Перевернути і довести до готовності. Зняти з вогню. Готово.


День 23

Салат з нутом

  • Нут варений — 150 г
  • Авокадо — 1 шт
  • Шпинат — ½ пучка
  • Помідор — 1 шт
  • Оливкова олія – 2 ст.л
  • Сіль – 1/3 ч.л

Приготування:

Нут замочити на ніч. Вранці промити. Відварити до м’якості. Овочі нарізати. З’єднати з нутом.


Рулетики з перцю з печінкою

  • 300 г печінки птиці
  • Перець солодкий – 2 шт
  • Спеції, сіль – за смаком

Приготування:

Печінку добре промити, порізати на великі брусочки, протушкувати зі спеціями під кришкою на повільному вогні, підливаючи воду.

У перці дістати серцевину. Не різати. Покласти на пергамент і запекти в духовці в цілому вигляді до м’якості. Можна також підливати воду на деко.

Дістати перці з духовки і до повного охолодження порізати на смужки і очистити від плівочок. Плівки повинні добре відходити.

Берете смужку, кладете всередину шматочок печінки і завертаєте в рулетик. Можна скріпити шпажкою або зубочисткою.


День 26

Салат з буряка зі смаженим арахісом

  • Солодкий червоний буряк — 100 г;
  • Свіжообсмажений арахіс (стежте, щоб не було зіпсованих горіхів!) – 50 г;
  • Капуста білокачанна – 100 г;
  • Соєвий соус;
  • Оливкова олія – 2 столові ложки;
  • Гірчиця – 1/4 ч.л;
  • Мед;
  • Кориця.

Приготування:

Дрібно натираємо буряк. Капусту ріжемо дрібно і розминаємо руками, щоб пустила сік.

Заправку робимо з соєвого соусу з гірчицею, медом, корицею і оливкового маслом. Посипаємо арахісом. Готово.


День 28

Соте з капусти з нутом

  • Капуста білокачанна – 200 г
  • Нут варений – 100 г
  • Морква – 1 шт
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт
  • Томатна паста 1-2 ст.л
  • Вода – 100 мл
  • Гвоздика – 1-2 шт
  • Перець запашний – 1-2 шт
  • Коріандр мелений на ваш смак;
  • Оливкова олія – 2 ст.л

Приготування:

Дрібненько шаткуємо капусту. Дрібно ріжемо цибулю. Морквину чистимо і ріжемо кільцями або можна крупно натерти, як більше подобається.

Трохи тушкуємо цибулю і моркву на сковорідці з маслом до м’якості.

Додаємо капусту і Томім її під кришкою до м’якості.

Тепер додаємо всі спеції, перераховані вище. Солимо за смаком.

Розводимо томатну пасту в воді в рівних пропорціях.

Додаємо воду, заважаємо тушкуємо, поки рис не буде готовий (близько 15 хвилин) під закритою кришкою. За 5 хвилин до готовності додаємо нут і зелень.

Перемішуємо і готово!

Коментарі покищо відсутні

Коментарі сайту
Коментарі facebook

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Для даної сторінки обговорення закритіsdfsf