Рагу з бобами
На 2 порції:
Приготування:
Картоплю і моркву очистити. Нарізати кубиками всі овочі. Розігріти сотейник з 2 ст.л оливкової олії. Додати картоплю і моркву. Протушкувати під кришкою 10 хвилин. Додати кабачки. Посолити. Через 5 хвилин додати боби і спеції. Через 5 хвилин додати зелень. Вимкнути і зняти з вогню.
Овочі запечені в духовці
Для соусу:
Приготування:
Овочі і гриби помити. Лук очистити від шкірки; видалити серцевину і насіння з перцю. Нарізати всі овочі і гриби кубиками однакового розміру.
З’єднати всі інгредієнти для соусу, полити отриманою сумішшю овочі і добре перемішати. Перекласти у форму і запікати в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 40 хвилин, до готовності овочів.
Корисний сирок
Приготування:
Гречку замочити на ніч, а вранці добре промити від слизу.
Фініки промити.
Пюріровати в блендері гречку, шпинат, фініки (фрукти), лимонний сік. Можна прикрасити ягодами, горіхами.
Омлет з броколі
Приготування:
Броколі відварити в окропі 2 хвилини. Подрібнити в блендері. З’єднати з яйцями, борошном, сіллю і зеленню. Викласти суцільним млинцем на сковороду, накрити кришкою, тушкувати на середньому вогні 3 хвилини. Перевернути і довести до готовності.
Нутелла
Приготування:
Нут замочити на ніч, фініки – на декілька годин. Якщо фініки м’які достатньо їх просто помити.
Горішки підсушити в духовці і подрібнити. Можна в кавомолці.
Відварити нут до готовності із зірочками бад’яна і з паличкою кориці.
Воду злити. Прянощі вийняти.
Додати всі інгредієнти, крім горіхів.
Все добре пюрировати блендером, трохи підливаючи рідини з варіння нуту.
Додати горішки. Перемішати. Готово.
Зберігати в холодильнику д 2-х днів. Їсти на десерт після сніданку і обіду.
Соус «Песто»
Приготування:
Зелень ретельно подрібнюється в блендері з горіхами і рослинним маслом. Можна додати трохи води, якщо суміш занадто густа. Змішуємо з прянощами — і на стіл!
Песто і хумус подаються з довгими шматочками різаної морквиною, стеблових селерою і буряком. Ними — зачерпуємо і насолоджуємося. Або – можна додати до салату / плову! Як завгодно — все одно смачно ДУЖЕ!
Буряк з горіхами
На 2 порції:
Приготування:
Буряк і моркву дрібно натираємо. Яблука (кислих сортів) дрібно ріжемо. Все разом кидаємо в блюдо.
Додаємо в овочі суміш гірчиці з оливковою олією (за смаком). Кидаємо подрібнені волоські горіхи, прянощі і перемішуємо. Збризкуємо лимонним соком.
Лобіо
Приготування:
Замочуємо на ніч квасолю. Вранці моєму в декількох водах, заливаємо окропом і ставимо на вогонь. Варимо годину-півтори на невеликому вогні.
Морква, цибуля, буряк крупно натираємо або дрібно ріжемо, закидаємо на сковороду з попередньо розігрітою оливковою олією і тушкуємо під кришкою до напівготовності.
Готуємо заправку для квасолі. Потім — змішуємо квасолю з заправкою і подаємо на стіл.
Рис з овочами
На 2 порції
Приготування:
У сотейник / глибоку сковороду / додаємо масло, розім’ятий виделкою або нарізаний тофу, нарізані соломкою овочі
Додаємо воду, соєвий соус, пару столових ложок томатної пасти або свіжі нарізані помідори
Спеції, сіль (якщо немає соєвого соусу), зелень
Поки гасяться овочі з тофу, відварюємо рис
Все перемішуємо, даємо постояти хвилин 10 і насолоджуємося!
Час приготування — близько 15 хвилин!
Салат з червоною рибою
Приготування:
Рибу помити. Розрізати на невеликі брусочки.
Соєвий соус вилити на сковорідку, додати цукор. Розмішати до розчинення цукру.
Отриману суміш вилити на рибу, щоб вона промаринувалося в ній 10-15 хвилин.
Після цього рибку обсмажуємо на сухій сковороді до рум’яності.
Рвемо листя салату і викладаємо на блюдо.
Ріжемо огірок кубиками. Посипаємо цедрою і чорним перцем. Зверху викладаємо рибку.
Змішуємо лимонний сік з оливковою олією і поливаємо салат. Смачного!
Морозиво з ягід
Приготування:
Банан чистимо, ріжемо на шматочки, заморожуємо в холодильнику пару годин.
Ягоди і фрукти треба помити. Потім висушуємо їх на паперовому рушнику. Кладемо в морозилку на годину.
Дістаємо інгредієнти з морозилки і збиваємо в блендері в однорідну масу.
Викладаємо в формочки, відправляємо в морозилку і готово!
У наших розсилках — поради щодо тренувань, догляду за здоров’ям і красою. Приємні сюрпризи та безліч корисного контенту!
Коментарі покищо відсутні
Для даної сторінки обговорення закритіsdfsf