1 порція/190 ккал, 100 г/112 ккал
Куряче філе нарізати товстими шматочками. Змішати соєвий соус, імбирний порошок, лимонний сік і перець, замочити шматочки філе і дати полежати 30 хвилин (можна й без замочування, якщо немає часу). Просушити філе паперовим рушником і покласти на розігріту сковороду-гриль. Обсмажити по 1-2 хвилині з кожної сторони. Потім перенести на фольгу, закутати і дати полежати 5-10 хвилин.
1 порція/184 ккал, 100 ккал/100 г
Зварити курятину і дати їй прохолонути. Подрібнити салат, заправити соусом з йогурту (сметани), гірчиці, кунжутної олії та посипати насінням.
1 порція/ 134 ккал, 38 ккал/100 г
Всі складові, окрім трав, відварити протягом 15 хвилин. Суміш вилити в блендер, додати свіжі трави та збити.
1 порція/361 ккал, 188 ккал/100 г
Яєчні жовтки, сіль, перець і молоко злегка збити виделкою. Додати нарізаний шпинат.
Розігріти масло на антипригарній сковороді. Влити яєчну суміш. Як тільки вона почне прихоплюватися, підняти и акуратно перемішати лопаткою. Весь час перемішувати, щоб яєчна суміш встигала готуватися. За деякий час до готовності вимкнути сковороду і залишити омлет, щоб він дійшов. Посипати тертим пармезаном.
6 порцій, 162 ккал/порція, 65 ккал/100 г
Спеції: можна взяти готову суміш для плову або змішати:
Готувати можна в глибокій сковороді, казані або мультиварці.
Подрібніть всі овочі. Цибулю і гриби обсмажте до зменшення в об’ємі. Додайте моркву і перець. Приправте, посоліть, тушкуйте 2-3 хвилини. Покладіть кукурудзу, горошок, промиті зерна рису. Залийте водою, варіть до готовності. Перемішайте вже готову страву.
У наших розсилках — поради щодо тренувань, догляду за здоров’ям і красою. Приємні сюрпризи та безліч корисного контенту!