4 порції, 104 ккал/порцію, 95 ккал/100 г
Інгредієнти:
Приготування:
Покладіть дрібно нарізані банани на 3-4 години в морозильну камеру. Перед подачею збийте на блендері. Можна додати сухофрукти та горіхи за власним смаком.
4 порції, 339 ккал/порцію, 280 ккал/100 г
Для тіста:
Для крему:
Приготування:
Тісто краще замішувати в блендері, щоб ідеально змішати всі інгредієнти. Вилити в форму та випікати близько 25 хвилин. Потім дати охолонути та розрізати на декілька шарів, намазати кремом.
Краще дати йому постояти декілька годин, щоб крем добре ввібрався.
3 порції, 278 ккал/порцію, 86 ккал/100 г
Для маринаду:
Для стейку:
Порада: якщо потрібен менш гострий смак, або у вас є протипоказання до гострих страв, виключіть імбир і зменшіть кількість перцю та цибулі. Також ви можете не чистити часник, а тільки зрізати корінець, це додасть страві легкий часниковий аромат.
З’єднати складові для маринаду у великій мисці. Додати шматочки м’яса та поставити в холодильник на 15 хвилин. В цей час можна підготувати овочі.
Дістати м’ясо з холодильника і почекати, поки воно не стане кімнатної температури. На середньому вогні розігріти антипригарну сковорідку з товстим дном. На гарячу сковорідку викласти шматочки м’яса , обсмажити з кожної сторони приблизно по 1 хвилині (в залежності від бажаного ступеня прожарки: чим менше тримаєте, тим соковитіше).
Готовое м’ясо перекласти щипцями (не виделкою!) на тарілку, накрити плівкою і залишити на 10 хвилин. На сковороду перекласти овочі і злегка прогріти. Потім перемішати і ще трохи прогріти. Додати до обсмаженого м’яса овочі.
Подавати можна з будь-яким гарніром, наприклад, з нешліфованим рисом, булгуром, кіноа.
У наших розсилках — поради щодо тренувань, догляду за здоров’ям і красою. Приємні сюрпризи та безліч корисного контенту!