2 порції, 158 ккал/порцию, 63 ккал/100 г
Все ретельно збити в блендері.
2 порції, 125 ккал/порцію, 68 ккал/100 г
Творог збити в блендері з ваніллю, стевією і малиною в гладкий однорідний крем. Полуницю нарізати і додати в творожну масу.
1 порція, 220 ккал, 123 ккал/100 г
Морква – 75 г
Селера (стебла) – 75 г
Арахісовя паста – 1,5 ст.л.
Вмочаємо скибочки в підсолену пасту і їмо. Можна використовувати хумус.
1 порція, 149 ккал, 132 ккал/100 г
Моркву натерти. Підготувати заправку: змішати всі складові, окрім моркви і горіхів. Заправити салат, перемішати, посипати подрібненими або цільними горіхами.
1 порція, 87 ккал, 54 ккал/100 г
Помістіть воду та оцет в чашку. Розбийте яйце в чашку, проколіть жовток зубочисткою. Накрийте чашку пластиковою кришкою. Помістіть чашку з яйцем в мікрохвильовку і готуйте 1 хвилину. Час приготування залежить від потужності вашої мікрохвильовки. Дістаньте яйце з чашки і додайте сіль та перець за смаком.
1 порція, 30 ккал, 17 ккал/100 г
Збити всі складові. Можна процідити, але краще не проціджувати, щоб залишились всі волокна.
У наших розсилках — поради щодо тренувань, догляду за здоров’ям і красою. Приємні сюрпризи та безліч корисного контенту!