Подарунки учасникам проекту EVA WOMEN CHALLENGE

Для того, щоб заняття спортом та ваші неймовірні перетворення були не тільки вражаючими, а ще й мотивували на ще більші звершення партнери проекту EVA WOMEN CHALLENGE підготували неймовірні подарунки.

Щонеділі на активних учасників, які регулярно заповнюють щоденники та виконують всі завдання від експертів, очікують приємні подарунки від ТМ Dove та Rexona. Зацікавились? Давайте дізнаємось, які ж сюрпризи на вас очікують:

Подарунки для категорії «Спорт»

Неймовірно чуттєвий кокосовий набір для догляду за собою від Dove, який зробить вашу шкіру ніжною та шовковистою. Але це ще не все. В середині набору ви знайдете маленький сюрприз у вигляді браслету. Він доповнить ваш образ та стане гарною прикрасою на кожен день!

Подарунки для категорії «Психологія»

Річний запас дезодорантів Rexona. З ним ви будете відчувати себе впевнено у будь-якій ситуації: незалежно від того чи займаєтесь ви спортом, збираєтесь на прогулянку або на якісь захід.

Подарунки для категорії «Здоров’я»

Набір по догляду за собою з кокосом від Dove подарує вам гарний настрій та відчуття легкості. Кокос добре живить і відновлює шкіру, засоби для волосся запобігають появу ламкості і посічених кінчиків. Це відмінний набір для тих, хто прагне відновити шкіру та підтримати її пружність.

Подарунки для категорії «Правильне харчування»

Подарунковий набір Dove з зеленим чаєм та квітками сакури подарує м’якість, заспокоїть та зволожить шкіру. Косметичні засоби добре підійдуть усім типам шкіри, а неперевершений та ненав’язливий аромат з нотками екзотики неодмінно прийдеться вам до душі.

Ну що, красуні, гайда виконувати завдання та заповнювати щоденники, щоб отримати можливість стати володаркою такого чудового презенту!

Додаткові подарунки для найактивніших дівчат

у мережі Facebook

Напевно, ви вже зрозуміли, що сюрпризи на цьому не закінчуються!

Партнер проекту ТМ PALMOLIVE щомісяця розігрує у мережі Facebook подарунковий набір для догляду за собою. Відкривши цей неймовірно ароматний бокс, ви поринете у світ релаксу та задоволення. Щоб стати володаркою такого чарівного набору, треба бути дуже уважною.

Раз на тиждень ми ховатимемо зірочку на картинці в одному з постів. Вам потрібно:

  • Знайти прихований об’єкт на зображені;

  • Поставити лайк та залишити будь-який коментар.

Всі, хто знадуть 4 зірочки протягом місяця, мають всі шанси отримати подарунковий набір від ТМ PALMOLIVE.

Безумовно, ми не могли залишити без уваги учасниць, які будуть брати участь у забігах та представляти команду EVA WOMEN CHALLENGE.

Саме тому разом із ТМ Colgate підготували особливий подарунок для тих, хто старанно тренувався та готовий підкорити дистанцію 4,2 або 10, або навіть 21 кілометр.

З цим неймовірно крутезним набором яскрава та сяюча посмішка вам гарантовані!

Долучайтеся до нашої команди вже сьогодні та забирайте гарантовані подарунки, які вас зачекалися!

 
 
 
 
*З урахуванням ситуації стосовно тимчасового припинення масових заходів, подарункові набори від ТМ Colgate можуть будуть розіграні на іншій конкурсній основі.