Готуємо шкіру обличчя до осінніх тренувань

Ось і прийшов вересень з оксамитовим відлунням літа, що минуло, ранковою прохолодою, вітерцем та дощем. Усе це — серйозні випробовування для нашої шкіри, котрі не найкращим чином відбиваються на її стані. А отже, настав час провести ревізію косметичних засобів на вашому туалетному столику, щоб сховати подалі літню косметику та з усією відповідальністю підійти до вибору осінніх засобів. Ми приготували кілька важливих правил, що допоможуть вам зберегти красивий та здоровий вигляд обличчя під час осінніх пробіжок.

Захист від сонця та холодного вітру

Якщо ви бігаєте на вулиці, це означає, що ваша шкіра тривалий час перебуває під впливом ультрафіолетових променів. Знаючи про їхній шкідливий вплив на нашу шкіру, влітку ми захищаємо її. А от восени чи в хмарну погоду багато хто перестає користуватися засобами з SPF. І це серйозна помилка.

Згідно з дослідами, хмари пропускають 80% ультрафіолету, а значить, від нього потрібно захищатися за будь-якої погоди. Для цього перед кожною пробіжкою наносьте на всі відкриті ділянки шкіри крем з UVA/ UVB-фільтрами.

Ще один важливий нюанс — холод і вітер, які моментально відбиваються на стані нашої шкіри у вигляді почервоніння, подразнення, лущення. Тому ваш крем, окрім захисту від сонця, повинен також відновлювати ліпідний бар’єр.

  • Захисний крем для обличчя ZIAJA містить UVA/ UVB-фільтри, зволожує, робить шкіру еластичною та посилює її природні захисні властивості. Наносьте його на обличчя та відкриті ділянки тіла перед кожною пробіжкою на вулиці.

Зволоження та живлення

осінь

Осінь — чудовий час для косметики з гіалуроновою кислотою та гліцерином. Вони допомагають шкірі наповнитися вологою, в результаті чого вона стає більш свіжою та підтягнутою. Добре, щоб ваш догляд також містив інгредієнти для регенерації, відновлення, живлення — у цьому вам допоможе використання спеціальних сироваток під крем.

  • Зволожувальна сироватка з гіалуроновою кислотою MAY face MEZOCOMPLEX. Використовуйте на очищене обличчя після пробіжки як самостійний засіб або наносьте під шар вашого денного крему.

Із настанням холодних днів добре також почати регулярно використовувати маски — вони мають ту ж саму зволожувальну та живильну дію, але інтенсивнішу. Восени ваші маски можуть стати більш щільними та багатими на живильні компоненти, пептиди, вітаміни.

  •  Маска для обличчя MAY face «Песик» з гіалуроновою кислотою для інтенсивного живлення, глибинного зволоження, еластичності та пружності вашої шкіри.

Оновлення

Не раніше як з середини вересня можна також починати користуватися косметикою з кислотами. Ці компоненти показали себе як дуже ефективні для освітлення, очищення, відлущення, вирівнювання тону, боротьби з пігментацією. Це можуть бути засоби з фруктовою, молочною, а також активними кислотами (ретинол, гідрохінон тощо). Влітку вони можуть викликати пігментацію, а от осінь — чудовий час для повернення кислот у свій догляд. Головна умова — не засмагати та захищати обличчя від ультрафіолету.

Цієї осені приділіть трохи уваги дбайливому догляду за шкірою обличчя, щоб підготувати її до пробіжок прохолодною чи вітряною погодою. І нехай ваші тренування будуть лише на користь та в задоволення!