Суп із броколі з вершками
На 2 порції:
• 250 г броколі
• 1 пригоршня шпинату (можна брати заморожений – 1-2 шматочки)
• вершки 10%, 70 мл
• сіль та перець за смаком
• 1 л води
• подрібнені горішки, тертий пармезан, зелена цибуля – для декорації
1. В чашу мультиварки налити 1 л води.
2. Зверху розмістити броколі та шпинат і включити режим “На пару”.
3. Після відварювання овочі перекласти в миску, додати вершки, спеції та збити блендером до стану пюре. За необхідністю, додати трохи овочевого бульйону.
4. Прикрасити горішками, зеленню та сиром.
Якщо ви дотримуєтесь вегетаріанської дієти, замінить вершки кокосовими вершками, та сир – на вегетаріанський. Або додайте трохи рослинної олії.
Омлет з овочами
На 1 порцію:
• 2 яйця
• 50 г зеленого горошку (можна заморожений)
• 1 ч.л соєвого соусу
• 50 г солодкого перцю, порізати дрібними шматочками
• 20 г будь-якого тертого сиру
• Декілька кружалець ріпчастої цибулі та стебелів будь-якої зелені – для подачі
1. Змішайте усі складові та перелийте в форму для запікання (підійде будь-яка скляна форма с товстими стінками)
2. Розташуйте у пароварці та увімкніть відварювання на 25 хвилин.
3. Готовий омлет прикрасьте свіжою зеленню та кружальцями цибулі.
Домашні ковбаски із сьомги
На 2 порціі:
• 100 г сьомги (філе)
• 1 картоплина
• 1 ріпчаста цибулина
• чорний молотий перець, сіль за смаком
• мускатний горіх тертий
• 1 ст.л. дрібно нарізаної зелені (кріп, лук тощо)
1. Всі інгредієнти збийте блендером до м’якої однорідної кашки. Якщо необхідно, додайте трохи води.
2. Підготуйте декілька квадратів із харчової плівки.
3. За допомогою ложки викладіть фарш на плівку та скрутіть як цукерку, тримаючи за хвостики.
4. Відварюйте на пару приблизно 7 хвилин.
Овочі з рисом та часниковою олією
На 2 порції:
• ½ стакану квіток броколі
• ½ стакану зеленого горошку
• ½ стакану моркви (або можна взяти будь-яку овочеву суміш, також підійде заморожена)
• 1 стакан відвареного бурого рису
Для олії:
• 2 ст.л соняшникової або оливкової олії (нерафінованої, холодного віджиму).
• 1 зубчик подрібненого часнику
• ½ ч.л. солі
• ½ ст.л. яблучного оцту
1. Змішайте спочатку олію з часником, оцтом та сіллю та залиште, поки готуєте овочі.
2. Овочі розташуйте в пароварці та варіть приблизно 8 хвилин.
3. Змішайте овочі з рисом та олією.
У наших розсилках — поради щодо тренувань, догляду за здоров’ям і красою. Приємні сюрпризи та безліч корисного контенту!