Вітаємо переможницю другого етапу проекту!

                    Вітаємо переможницю другого етапу проекту!

 

Любі дівчата, ми довго тримали інтригу і ось, готові оголосити переможницю другого етапу проекту!
Ви всі активно виконували завдання експертів та впевнено йшли до своєї мети. І всі ви вже здобули найбільшу перемогу – перемогу над собою. Ми пишаємося вами і бажаємо не зупинятися на досягнутих результатах.

                                      А зараз вітаємо Вікторію Мисько з перемогою!

Вікторія поділилася своїми враженнями від проекту:

«Я побачила інформацію про проект на фейсбуці, одразу ж перейшла на сайт і ознайомилася з напрямками та експертами. «А чому б і ні?» – запитала я себе і одразу ж зареєструвалася.
  В першу чергу мене зацікавила тема психології, також було цікаво випробувати себе у спорті.    Дякуючи психології та експерту Наталії Мусієнко я змогла подолати свої проблеми та зрозуміла, як я можу покращити своє життя. Завдяки спорту я змогла не тільки відновити свою форму до пологів, а й повернутися до фігури своєї мрії!
  Навіть, будучи мамою в декреті, я так панувала свій час, щоб встигнути виконати всі завдання проекту, побути з малюком, зайнятися домашніми справами та відпочити. Я вважаю, що завжди можна знайти час для того, що дійсно хочеш.
  Завдяки проекту я отримала цінні поради з психології догляду за собою, повернула свою ідеальну фігуру і, дійсно, змінила своє життя на краще.
  Дівчатам, які тільки наважуються взяти участь у проекті, я раджу не боятися себе випробовувати! Я вирішила перевірити, на що я здатна і досягла навіть більше, ніж очікувала.»

victoriamelnyk@ukr.net6919

Вікторія не побоялася прийняти виклик і вже через 4 тижні не впізнала себе! Тож, будь сміливою та змінюй своє життя разом з Eva Women Challenge!